Nou-născut în familia Principesei Elena: A devenit bunică pentru a patra oară

Principesa Elena a României a anunţat pe Facebook miercuri că a devenit bunică pentru a patra oară.

Urmărește
240 afișări
Imaginea articolului Nou-născut în familia Principesei Elena: A devenit bunică pentru a patra oară

Sursa foto: Facebook

Fiica Principesei Elena, Elisabeta Karina de Roumanie Metcalfe, a născut un băiat, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, pe 23 mai 2024, la Spitalul Universitar din Durham, Marea Britanie.

Elisabeta Karina şi soţul său, Kurt Metcalfe, au ales să anunţe venirea pe lume a primului lor copil cu ocazia botezului lui Augustus Mihai, care va avea loc duminica viitoare într-un cadru privat.

Născută pe 4 ianuarie 1989, Elisabeta Karina a fost botezată de Majestatea Sa Margareta în primăvara aceluiaşi an. Atât Principesa Elena, cât şi soţul său, Excelenţa Sa Alexander Nixon, alături de părinţii lui Kurt, vor participa cu bucurie la acest eveniment de familie, se arată în postare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici