Sean „Diddy” Combs îi cere judecătorului să dezvăluie identitatea acuzatorilor

Sean „Diddy” Combs doreşte ca procurorii în cazul său de trafic sexual să dezvăluie numele acuzatorilor săi, arată documentele tribunalului federal din Manhattan, potrivit The Guardian.

Urmărește
83 afișări
Imaginea articolului Sean „Diddy” Combs îi cere judecătorului să dezvăluie identitatea acuzatorilor

Combs, în vârstă de 54 de ani, trebuie să cunoască identitatea acuzatorilor săi pentru a se pregăti pentru procesul din 5 mai, a susţinut echipa sa juridică într-o scrisoare adresată marţi judecătorului Arun Subramanian.

Combs a pledat nevinovat la acuzaţie. El rămâne încarcerat în aşteptarea procesului.

„Acest caz este unic, parţial din cauza numărului de persoane care aduc acuzaţii împotriva domnului Combs datorită statutului său de celebritate, bogăţiei” şi acoperirii mediatice extinse a proceselor şi a altor proceduri legale împotriva sa, au susţinut aceştia.

„Acest lucru a avut un efect de propagare generalizat, rezultând într-un torent de acuzaţii din partea unor reclamanţi neidentificaţi, care variază de la fals la absurd”.

Ei au precizat că şase persoane au depus luni plângeri civile împotriva lui Combs, toate anonime. Avocatul care conduce aceste procese a afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă recente, că a reprezentat 120 de acuzatori şi că numărul firmei sale a primit mii de apeluri în decurs de o zi.

Combs este acuzat de complicitate la şantaj; trafic sexual prin forţă, fraudă sau constrângere; şi transport în vederea practicării prostituţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici