O companie aeriană românească va face curse pe ruta Bucureşti - Oradea. Când vor avea loc primele zboruri

  • Compania aeriană AnimaWings anunţă că va lansa cursele pe ruta Bucureşti - Oradea şi retur, cu şase frecvenţe săptămânale.
  • Zborurile vor fi efectuate cu aeronave de concepţie nouă.
  • Cursele vor începe anul viitor.
Urmărește
1471 afișări
Imaginea articolului O companie aeriană românească va face curse pe ruta Bucureşti - Oradea. Când vor avea loc primele zboruri

O companie aeriană românească va face curse pe ruta Bucureşti - Oradea. Când vor avea loc primele zboruri

Compania românească a anunţat noile curse regulate pe ruta Bucureşti-Oradea-Bucureşti în cadrul unui eveniment organizat la Primăria Oradea. Primele curse vor fi în martie 2025. Zborurile către Oradea vor fi astfel programate încât să permită turiştilor orădeni să călătorească spre şi dinspre destinaţii precum Paris, Stockholm şi Larnaca, via Bucureşti, cu o escală optimă. Costul biletelor pe ruta Bucureşti-Oradea şi retur începe de la 25 EUR /sens, cu toate taxele incluse.

Zborurile vor fi efectuate cu aeronave de concepţie nouă, Airbus 220-300, de 140/149 de locuri. Noile aeronave poluează mai puţin şi consumă mai puţin combustibil, anunţă reprezentanţii companiei.

„Modelul A220 are 140/149 de locuri, 12 scaune de business rabatabile, cu un spaţiu între scaune net superior altor modele din piaţă şi cinci locuri pe fiecare rând. Avionul produce cu 50% mai puţin zgomot, cu 30% mai puţine noxe şi consumă cu 25% mai puţin combustibil decât o aeronavă din vechile generaţii”, a declarat Antonio Stoian, CEO AnimaWings.

Aceste caracteristici le vor permite noilor aeronave ale companiei româneşti să aterizeze inclusiv pe aeroporturile mari din interiorul oraşelor unde normele de poluare sunt mai stricte, dar şi distanţele de transfer către principalele atracţii sunt mai scurte pentru pasageri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici