O maşină s-a prăbuşit în prăpastie în Pasul Caşin, în Harghita. Un mort şi trei răniţi

  • O maşină în care se aflau cinci persoane s-a prăbuşit, luni dimineaţa, într-o prăpastie în Pasul Caşin / Nyerges, din Harghita.
  • Mai multe ambulanţe intervin şi a fost solicitat şi elicopterul SMURD.
Urmărește
456 afișări
Imaginea articolului O maşină s-a prăbuşit în prăpastie în Pasul Caşin, în Harghita. Un mort şi trei răniţi

O maşină în care se aflau 5 persoane s-a prăbuşit în prăpastie în Pasul Caşin, în Harghita

UPDATE: Potrivit ISU Harghita, la sosirea forţelor de intervenţie, la faţa locului au fost găsite 5 persoane.

O persoană a murit.

Alte 3 persoane sunt conştiente, dar cooperante şi vor fi duse la spital.

Poliţiştii verifică din ce cauză s-a produs accidentul.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Potrivit ISU Harghita, accidentul s-a produs luni în jurul orei 10.00, pe DN 11B, pasul Caşin / Nyerges.

Un autoturism în care se aflau cinci persoane a căzut într-o prăpastie.

„La locul solicitării au fost alocate mai multe resurse din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, şi anume: o autospecială de primă intervenţie şi hidroperforare, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o ambulanţă SMURD, fiind alertat şi elicopterul SMURD. În sprijin, s-au deplasat echipaje Salvamont, SVSU Cozmeni şi SAJ cu medic”, anunţă ISU Harghita.

Misiunea este în desfăşurare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici