Papa Francisc este împotriva legalizării drogurilor şi îi numeşte asasini pe traficanţi

  • Papa Francisc a declarat miercuri că este împotriva legalizării consumului de droguri şi îi numeşte asasini pe traficanţi.
  • Papa a mai cerut creşterea sprijinului pentru cei dependenţi.
Urmărește
122 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc este împotriva legalizării drogurilor şi îi numeşte asasini pe traficanţi

Papa Francisc este împotriva legalizării drogurilor şi îi numeşte asasini pe traficanţi

Papa Francisc a vorbit despre legalizarea drogurilor miercuri, în timpul audienţei săptămânale.

„O reducere a dependenţei de droguri nu se realizează prin liberalizarea consumului de droguri, aceasta este o iluzie, aşa cum a fost propus sau cum a fost deja implementat în unele ţări”, le-a spus Francis oamenilor din Piaţa Sf. Petru, potrivit Reuters.

Papa s-a referit la traficanţii de droguri folosind termenul „asasini”.

„Nu putem ignora intenţiile şi acţiunile malefice ale traficanţilor de droguri. Sunt asasini", a adăugat Papa.

Francisc, care este din Argentina, a condamnat şi „impactul distructiv” al producţiei de droguri asupra mediului, spunând că este „din ce în ce mai evident în bazinul Amazonului” din America Latină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici