Poliţia de Frontieră recomandă turiştilor să evite Podul Prieteniei dintre Ruse şi Giurgiu

Poliţia de Frontieră avertizează joi asupra traficului intens de autoturisme la graniţa cu Bulgaria şi reaminteşte că autorităţile bulgare efectuează lucrări de reparaţii la Podul Prieteniei dintre Ruse şi Giurgiu.

Urmărește
3873 afișări
Imaginea articolului Poliţia de Frontieră recomandă turiştilor să evite Podul Prieteniei dintre Ruse şi Giurgiu

Poliţia de Frontieră recomandă turiştilor să evite Podul Prieteniei dintre Ruse şi Giurgiu

„Reamintim faptul că autorităţile bulgare efectuează lucrări de reparaţii pe partea bulgară la Podul Prieteniei dintre Ruse şi Giurgiu, lucrări ce vor dura aproximativ 730 de zile. Acestea se vor desfăşura zilnic, timp de 10-12 ore. Pe perioada reparaţiilor, circulaţia se va desfăşura alternativ, pe o singură bandă, în sistem semaforizat”, transmite Poliţia de Frontieră.

Potrivit Trafic On-line, la Punctul de frontieră Giurgiu, timpul de aşteptare pentru autoturisme, pe sensul de ieşire din ţară, este de 120 de minute.

„Având în vedere că timpii de aşteptare prin PTF Giurgiu vor fi ridicaţi, recomandăm participanţilor la traficul transfrontalier să utilizeze aplicaţia Trafic On-line care prezintă o medie a timpului de aşteptare în punctele de trecere şi utilizarea celorlalte puncte de trecere a frontierei deschise în regim internaţional de la graniţa cu Republica Bulgaria, după cum urmează pe raza judeţului Dolj: PTF Calafat şi PTF Bechet (BAC); pe raza judeţului Teleorman: PTF Zimnicea (BAC), PTF Turnu Măgurele (BAC); pe raza judeţului Călăraşi: PTF Călăraşi (BAC); pe raza judeţului Constanţa: PTF Vama Veche, PTF Ostrov, PTF Negru Vodă, PTF Lipniţa şi PTF Dobromir pentru autoturisme cu greutate admisă de 3,5 tone, iar programul de funcţionare este de la ora 08.00 la ora 20.00. La nivelul ITPF Giurgiu, pentru fluidizarea traficului, sunt suplimentate atât arterele de control, cât şi numărul poliţiştilor de frontieră care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor de călătorie, până la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere a frontierei”, arată Poliţia de Frontieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici