Poliţiştii rutieri din Sibiu au dat nas în nas cu un urs, pe Transfăgărăşan

Poliţiştii rutieri din Sibiu au avut parte de o întâlnire neaşteptată duminică, în timp ce patrulau pe Transfăgărăşan. Un urs a apărut pe DN7C.

Urmărește
1606 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii rutieri din Sibiu au dat nas în nas cu un urs, pe Transfăgărăşan

Poliţiştii rutieri din Sibiu au dat nas în nas cu un urs, pe Transfăgărăşan

Oamenii legii au intervenit imediat, folosind semnale acustice pentru a-l alunga pe animal spre habitatul său natural.

„Prezenţa urşilor pe drumurile naţionale din zonele montane nu mai sunt o apariţie <surpriză>, din păcate. Ceea ce ne obligă să manifestăm mult mai multă atenţie şi în niciun caz să nu oprim pentru a îi hrăni sau a îi fotografia. Poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu au dat nas în nas astăzi cu un urs, în timp ce patrulau pe DN7C, Transfăgărăşan. Folosind semnale acustice l-au forţat să se retragă în habitatul lui. Vă recomandăm să manifestaţi prudenţă în zonele montane”, transmite IPJ Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici