Românul care ar fi înjunghiat o fetiţă în centrul Londrei, acuzat de tentativă de omor

  • Românul în vârstă de 32 de ani, care ar fi înjunghiat în centru Londrei o fetiţă de 11 ani, a apărut marţi în faţa instanţei.
  • El este acuzat de tentativă de omor.
Urmărește
1175 afișări
Imaginea articolului Românul care ar fi înjunghiat o fetiţă în centrul Londrei, acuzat de tentativă de omor

Românul care ar fi înjunghiat o fetiţă în centrul Londrei, acuzat de tentativă de omor

Potrivit Reuters, bărbatul este acuzat de tentativă de omor asupra unei fetiţe în Leicester Square din Londra, în ceea ce procurorii au descris drept un „atac la întâmplare”.

Ioan Pintaru a fost, de asemenea, acuzat de deţinerea unui obiect cu lamă, după ce fetiţa de 11 ani a fost înjunghiată de opt ori luni după-amiază în Leicester Square, un punct turistic din centrul Londrei.

Pintaru a apărut în faţa instanţei purtând un trening gri şi a vorbit doar pentru a-şi confirma numele şi data naşterii.

Procurorul David Burns a declarat că fata şi mama ei, care erau turişti, se aflau în zona Leicester Square când au fost atacate.

Pintaru a fost arestat preventiv, iar următoarea sa audiere va avea loc în 10 septembrie.

Poliţia Metropolitană din Londra a declarat că fetiţa de 11 ani a fost grav rănită, dar leziunile nu îi pun viaţa în pericol.

Bărbatul este cetăţean român, a anunţat MAE la solicitarea MEDIAFAX.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici