Se circulă în coloană pe Valea Prahovei

Pe DN1, în zona Comarnic Braşov, este trafic intens, fiind formată o coloană de auto în mişcare de aproximativ 6 km, iar între Bişteni şi Azuga sunt coloane în ambele sensuri, de circa doi km. De asemenea, este aglomeraţie şi pe litoral, între Agigea şi Eforie Nord.

Urmărește
443 afișări
Imaginea articolului Se circulă în coloană pe Valea Prahovei

Se circulă în coloană pe Valea Prahovei

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră, situaţia traficului pe cele mai importante artere rutiere se prezintă astfel: Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti: Valori uşor crescute, de 30 autoturisme/minut; Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa: Pe sensul Constanţa – Bucureşti - o medie de 25-30 autoturisme/minut (km 12) şi 40-45 autoturisme/minut spre ieşirea de pe autostradă (km 144); circulaţie îngreunată în zona staţiei de taxare de la Pod Feteşti; Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti: Trafic normal”, anunţă Infotrafic.

Pe DN 1 Ploieşti - Braşov, între Comarnic şi Braşov este trafic intens, fiind formată o coloană de autovehicule în mişcare de aproximativ şase kilometri. iar traficul în zona Buşteni/Azuga este intens pe ambele direcţii de deplasare, fiind coloane de auto în mişcare, în ambele sensuri, de circa doi kilometri.

Pe DN 7 Piteşti - Sibiu sunt valori normale de trafic, fără coloane.

„DN 39 Constanţa-Vama Veche: valori ridicate de trafic în zona localităţilor Agigea şi Eforie Nord”, se menţionează în finaluol comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici