- Home
- Social
- BUCUREŞTI, (13.11.2020, 14:21)
- Cosmin Pirv
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Trei sferturi dintre angajaţi nu îşi doresc să revină la paradigmele tradiţionale de lucru STUDIU
- Trei sferturi dintre angajaţi nu îşi doresc să revină la paradigmele tradiţionale de lucru, dinaintea pandemiei de Covid, potrivit unui studiu realizat de Kaspersky.
Urmărește
405 afișări
Trei sferturi dintre angajaţi nu îşi doresc să revină la paradigmele tradiţionale de lucru STUDIU
Sondajul a dezvăluit că aproape trei sferturi dintre angajaţi (74%) doresc să reorganizeze modul tradiţional de lucru pre-COVID-19.
„În loc să se întoarcă la defăşurarea activităţilor obişnuite de la job, angajaţii din întreaga lume îşi modelează acum un viitor de business în condiţiile lor, indiferent dacă acest lucru înseamnă că îşi petrec mai mult timp cu cei dragi (47%), economisind bani (41%) sau lucrând de la distanţă (32%)”, se arată în comunicat.
ULTIMELE ȘTIRI
-
LIVE UPDATE. Alegeri în SUA. Americanii își votează astăzi noul Președinte. Kamala Harris și Donald Trump duc o luptă strânsă pentru Casa Albă și Congres
-
Netanyahu plănuieşte să-i concedieze şi pe şefii IDF şi Shin Bet - surse
-
Noul ministru al Apărării din Israel are origini româneşti. Cine este Israel Katz
-
Protestatarii încep să se adune la Ierusalim şi Tel Aviv după ce Gallant a fost demis
Aproape doi din cinci lucrători (39%) îşi doresc să lase în urmă programul de lucru 9:00 – 17:00, iar numărul acestora este şi mai mare pentru cei cu vârste între 25-34 (44%), sugerând o tendinţă în creştere. Un număr similar dintre aceştia (34%) sunt gata să spună adio birourilor fixe şi aproximativ o treime (32%) vor să termine cu săptămâna de lucru de cinci zile.
Cercetarea a evidenţiat, de asemenea, că aproape o treime (32%) dintre angajaţi consideră munca la distanţă ca al treilea cel mai mare beneficiu care vine ca un avantaj secundar al pandemiei actuale, după timpul cu familia (47%) şi economisirea banilor (41%).
„Ne confruntăm cu un moment definitoriu şi foarte interesant. Este clar că această pandemie a accelerat transformarea digitală şi a accentuat îmbinarea vieţii noastre profesionale cu cea personală. Vedem acum că angajaţii folosesc tehnologia pentru a-şi crea un nou viitor şi care preiau conducerea în adoptarea schimbărilor, în căutarea unei mai mari libertăţi şi a flexibilităţii. Companiile au acum misiunea de a adapta şi remodela locul de muncă modern, făcându-l mai productiv, mai sustenabil şi mai maleabil”, a declarat Alexander Moiseev, Chief Business Officer la Kaspersky.
Pentru a ajuta organizaţiile să îşi păstreze forţa de muncă flexibilă în siguranţă, Kaspersky recomandă:
- Ajutaţi angajaţii să devină mai conştienţi cu privire la situaţia securităţii cibernetice. Fie că lucrează de acasă sau într-o cafenea, munca la distanţă aduce o tendinţă complet nouă în comportamentul şi mentalitatea angajaţilor.
- Îmbunătăţiţi cunoştinţele cibernetice ale angajaţilor cu soluţii precum Kaspersky Automated Security Awareness Platform.
- Luaţi măsuri cheie de protecţie a informaţiilor pentru datele şi dispozitivele corporative, printre care protejarea activităţilor prin introducerea unei parole, criptarea dispozitivelor de lucru şi asigurarea backup-ului pentru date.
- Asiguraţi securitatea atât la birou, cât şi în afara lui. Securizarea activităţii angajaţilor care lucrează de la birou sau la distanţă, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizează, este acum mai uşor de realizat prin soluţii precum Kaspersky Endpoint Security Cloud.
Kaspersky a desemnat firma de cercetare independentă Censuswide să realizeze un sondaj pe 8.076 de angajaţi ai companiilor mici şi mijlocii (10 - 250 de angajaţi) în Brazilia, Belgia, China, Franţa, Germania, Italia, Japonia, Luxemburg, Malaysia, Mexic, Olanda, Rusia, Spania, Africa de Sud, Turcia, EAU, Marea Britanie şi SUA în octombrie 2020.
Potrivit unui comunicat al Kaspersky, în cadrul acestui studiu au fost chestionaţi 8.000 de angajaţi din IMM-uri din mai multe industrii.
Citește pe alephnews.ro: Greșesc sau nu sondajele americane? Care sunt cele 3 scenarii în care ar putea câștiga Kamala Harris alegerile din SUA
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Rezultatele din șapte state swing vor decide Președintele SUA. Republicanii susțin că Trump va lua Pennsylvania, care are cele mai multe voturi electorale
Dezastru în industria auto: Producătorul german de piese auto Schaeffler a anunţat că dă afară 4.700 de persoane. În septembrie, gigantul german a trimis înştiinţări de şomaj tehnic angajaţilor de la fabrica din Braşov
Se adună nori de criză. Un uriaş magazin din China, pe care unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume a vrut să îl umple ochi cu haine, genţi şi pantofi de milioane de euro, acum stă gol şi abandonat. Să fie acesta primul semn că şi în buzunarele bogaţilor a început să bată vântul?
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Cum e ca socru Ion Țiriac! Sorana Cîrstea, iubita fiului său, a dezvăluit latura mai puțin ştiută a magnatului
PROSPORT.RO
Ce s-a ales de averea Ronei Hartner. Motivul pentru care fiica ei nu a primit o moștenire prea mare
CANCAN.RO
„Eu sunt Ilinca”. Soția lui George Simion anunță o surpriză editorială în podcast-ul lui Codin Maticiuc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe