Turiştii nu au unde să se încălzească după ce coboară de pe pârtie. Restaurantele rămân închise în Braşov şi Poiana Braşov

Pârtiile sunt pline şi weekendul acesta, mai ales că vremea este frumoasă.

1581 afișări
Imaginea articolului Turiştii nu au unde să se încălzească după ce coboară de pe pârtie. Restaurantele rămân închise în Braşov şi Poiana Braşov

Turiştii nu au unde să se încălzească după ce coboară de pe pârtie. Restaurantele rămân închise în Braşov şi Poiana Braşov

Iar după ce obosesc pe munte, turiştii se opresc să mănânce la terasă. Cum restaurantele sunt închise, bucătarii pregatesc mâncarea în faţa oaspeţilor, ca să le ofere un plus de încredere. Servirea se face în stil bufet suedez.
 
Patronii de restaurante au reuşit să se menţină pe linia de plutire doar cu ajutorul teraselor.
 
În restaurant turiştii stăteau câte 2 ore la masă şi comandau mai multe feluri de mâncare. Acum când trebuie să stea pe terasă îşi iau o ciorbă sau doar felul doi si în jumătate de oră pleacă de aici. Acest lucru le-a înjumătăţit încasările celor din HORECA.
 
Turiştii nu se pot încălzi în interior nici când coboară în Braşov. Oana Coantă are un restaurant acolo şi a supravieţuit doar prin livrări la domiciliu. O parte din încasări o foloseşte ca să cumpere tacâmuri de unică folosinţă.
 
„Noi ne-am descurcat foarte bine cu livrările şi pentru că avem clienţi din Braşov care ne iubesc şi care au revenit pe perioada asta. Nu doar cu livrări cât şi ridicări personale. Investiţia mare este în ambalaje de unică folosinţă care sunt la un nivel de consum mare”, a spus Oana Coantă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici