Un chirurg austriac, acuzat că şi-a lăsat fiica de 13 ani să perforeze capul unui pacient

Un chirurg austriac este acuzat că şi-a lăsat fiica de 13 ani să perforeze capul unui pacient. Intervenţia a fost făcută în timp ce pacientul era inconştient, fără acordul acestuia. Pacientul a aflat din presă despre cele întâmplate.

Urmărește
850 afișări
Imaginea articolului Un chirurg austriac, acuzat că şi-a lăsat fiica de 13 ani să perforeze capul unui pacient

Un chirurg austriac, acuzat că şi-a lăsat fiica de 13 ani să perforeze capul unui pacient

Un chirurg austriac şi-ar fi lăsat fiica adolescentă să facă o gaură în craniul unui pacient. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, care în ianuarie a suferit răni grave la cap în urma unui accident forestier.

Publicaţia austriacă Kronen Zeitung, citată de Sky News, susţine că medicul de la Spitalul Universitar Graz care a preluat pacientul şi-a lăsat fiica de 13 ani să asiste şi chiar să intervină în timpul operaţiei. Deşi operaţia s-a încheiat cu succes, bărbatul nu a putut încă să revină la serviciu.

Primele cercetări au fost făcute în aprilie atunci când la Parchetul din Graz a fost depusă o plângere anonimă. Victima a aflat despre caz din presa locală şi apoi, în luna iulie, a fost informată de către poliţişti. Bărbatul şi-a angajat un avocat şi susţine că vina aparţine întregii echipe medicale care a participat la operaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici