Un echipaj cu paramedici SMURD, pregătit să intervină 24 de ore din 24 pe Transfăgărăşan

  • ISU Argeş a anunţat deschiderea unui punct de lucru temporar pe Transfăgărăşan.
  • Punctul este încadrat cu un echipaj de paramedici SMURD, care va interveni la nevoie pentru asigurarea primului ajutor calificat cu o ambulanţă, 24 de ore din 24, până la data de 19 septembrie a acestui an.
42 afișări
Imaginea articolului Un echipaj cu paramedici SMURD, pregătit să intervină 24 de ore din 24 pe Transfăgărăşan

„Suntem din nou la înălţime. A fost operaţionalizat Punctul de Lucru temporar de pe Transfăgărăşan, la <District Piscu Negru>, în urma unei colaborări între Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă <Cpt. Puică Nicolae> al judeţului Argeş şi Secţia Drumuri Naţionale Piteşti”, anunţă ISU Argeş.

Conform sursei citate, punctul este încadrat cu un echipaj de paramedici SMURD, care va interveni la nevoie pentru asigurarea primului ajutor calificat cu o ambulanţă, 24 de ore din 24 şi şapte zile din şapte, până la data de 19 septembrie a acestui an.

„Colegii noştri vor asigura intervenţia în situaţii de urgenţă pe Transfăgărăşan, atât în judeţul Argeş, cât şi în judeţul Sibiu, în zona cuprinsă între Barajul Vidraru (Argeş) şi Bâlea Cascadă (Sibiu). Noi sperăm să vă bucuraţi pe deplin de acest drum spectaculos şi traseele montane din împrejurimi, dar la nevoie, în situaţii de urgenţă, suntem pregătiţi să intervenim în sprijinul dumneavoastră în cel mai scurt timp”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici