ISU Teleorman a intervenit duminică la 15 incendii de vegetaţie uscată. Apelul pompierilor

  • Pompierii din Teleorman au intervenit duminică, până la ora 17.00, la 15 incendii de vegetaţie uscată.
  • Ei fac apel la persoanele care observă oameni că dau foc vegetaţiei uscate sau deşeurilor menajere, să anunţe de îndată acest lucru autorităţilor, astfel încât cei vinovaţi să fie traşi la răspundere.
41 afișări
Imaginea articolului ISU Teleorman a intervenit duminică la 15 incendii de vegetaţie uscată. Apelul pompierilor

„Chiar nu vă pasă? Astăzi (duminică - n.r.) am intervenit la 15 incendii de vegetaţie uscată, până la această oră! Oare dacă viaţa ori bunurile dumneavoastră ar fi puse în pericol, aţi fi de acord cu aşa ceva? Aţi tolera acţiunile iresponsabile ale semenilor dacă agoniseala de o viaţă v-ar fi distrusă ori, şi mai grav, dacă persoanele dragi ar putea să devină victime ale acestora? Suntem convinşi că nu! Împreună trebuie să spunem stop incendiilor de vegetaţie uscată şi să le transmitem celor care fac aceste lucruri că vor fi aspru sancţionaţi. Având în vedere amploarea fenomenului, cu nu mai puţin de 15 incendii de vegetaţie uscată înregistrate astăzi, până la ora 17.00, solicităm tuturor persoanelor responsabile, care observă alţi oameni că dau foc vegetaţiei uscate sau deşeurilor menajere, să anunţe de îndată acest lucru autorităţilor locale, astfel încât cei vinovaţi să fie traşi la răspundere”, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a ISU Teleorman.

Pompierii reamintesc că incendierea vegetaţiei uscate este interzisă.

„De ce⁉️ Pentru că poate pune în pericol viaţa oamenilor, poate distruge habitatul unor animale, poate afecta gospodăriile, locuinţele, reţelele de electricitate, pădurile sau culturile agricole. Vântul contribuie la propagarea flăcărilor, iar dacă incendiile se manifestă aproape de locuinţe, pericolul este şi mai mare. Protejaţi-vă viaţa şi proprietatea şi nu uitaţi că prin incendierea vegetaţiei uscate şi a gunoaielor se poluează şi mediul înconjurător”, se arată în finalul postării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici