Anglia scapă cu o remiză după o prestaţie „disperată” în faţa Danemarcei

Anglia a ratat şansa de a-şi asigura calificarea în faza eliminatorie a Euro 2024, după ce a obţinut doar un scor egal, 1-1, cu Danemarca, în Grupa C.

Urmărește
369 afișări
Imaginea articolului Anglia scapă cu o remiză după o prestaţie „disperată” în faţa Danemarcei

Sursa foto: AP

Anglia a preluat conducerea în minutul 18, după ce Kyle Walker, care a avansat rapid, l-a surprins pe fundaşul danez Victor Kristiansen care se îndrepta spre minge, iar centrarea deviată a fundaşului în careu i-a revenit căpitanului Harry Kane, care a înscris.

Cu toate acestea, echipa lui Gareth Southgate nu a reuşit să îşi valorifice avantajul, iar o pasă neglijentă, 16 minute mai târziu, a ajuns la Morten Hjulmand, care a avut timp şi spaţiu pentru a lovi mingea de la distanţă şi a trimis-o în poartă de la distanţă.

Anglia, vicecampioana Euro 2020, a fost prezentată ca favorită a turneului, dar s-a luptat să creeze ocazii decente pe tot parcursul meciului.

Anglia rămâne în fruntea Grupei C cu patru puncte, în timp ce Danemarca este a doua cu două, după ce Slovenia a remizat mai devreme cu Serbia, scor 1-1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici