Atleţii din Kenya au ocupat ambele podiumuri la Bucharest Half Marathon

  • 10.000 de alergători au luat startul la primul eveniment de alergare al anului, cea de-a 13-a ediţie Bucharest Half Marathon.
  • Cursa profesioniştilor a fost câştigată la masculin de Alex Nzioka Matata şi la feminin de Kosgei Cynthia Chepchirchir.
  • Ambele podiumuri au fost ocupate de atleţi din Kenya.
186 afișări
Imaginea articolului Atleţii din Kenya au ocupat ambele podiumuri la Bucharest Half Marathon

Sursa foto: Facebook

La Semimaraton (21 km), proba Masculin, primii trei câştigători au fost din Kenya: Alex Nzioka Matata cu 01.01.04, urmat de Elvis Chebor Tabarach cu 01.04.03, Bismark Kibet Langat 01.04.10. Pe locul 5 a ajuns Leonard Mitrică (România) cu 01.07.04.

La Semimaraton (21 km), proba proba Feminin, primele trei câştigătoare sunt tot din Kenya: Kosgei Cynthia Chepchirchir şi-a păstrat titlul de anul trecut cu 01.10.49, Rabecca Chepkwemoi 01.12.09, urmate de Naomi Jepkogei Maiyo cu 01.13.42. Alexandra Ioniţă (România) a ajuns pe locul 6 cu 01.21.45.

La cursa 10k Autonom, proba Masculin primii trei câştigători au fost: George Surlea (România) s-a clasificat pe locul 1 cu timpul 00.32.25, urmat de Albert Munteanu (România) cu timpul 00.32.34 pe locul 2 şi Dino Vidmar (Slovenia) cu timpul 00.32.42 pe locul 3.

La cursa 10k Autonom, proba Feminin, primele trei câştigătoare au fost din România: Alice Perjoiu care a înregistrat timpul 00.36.51 situându-se pe locul 1, urmată de Mihaela Botnari cu timpul 00.38.26 şi Claudia Necula cu 00.41.29.

La Cursa Ştafetă a câştigat echipa Garmin Moldova (Moldova) cu 01.07.25.

La cursa de 10 km fotolii rulante, câştigător este Claudiu Mihaiu (România) cu 00.24.54.

Primii cinci clasaţi femei şi bărbaţi la cursele necompetitive general şi fotolii rulante - Cursa Populară din cadrul Semimaratonului Bucureşti au primit prin tragere la sorţi, premii în bani, produse şi servicii.

Participanţii la Semimaratonul Bucureşti vor primi şi anul acesta albume foto personalizate. Albumele sunt oferite de sponsorul evenimentului tuturor alergătorilor, indiferent că sunt copii sau adulţi. Albumele vor putea fi descărcate de pe site-ul evenimentului sau din aplicaţia RunRomania, vor fi disponibile pe site-ul evenimentului, începând cu miercuri, 15 mai.

Bucharest Half Marathon este un eveniment marca #RunInBucharest, organizat de Bucharest Running Club care este membru cu drepturi depline al Asociaţiei Internaţionale a Maratoanelor şi Curselor de Alergare Stradală (AIMS) şi deţine certificarea World Athletics Label a Federaţiei Internaţionale de Atletism.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici