Barca speră să revină pe Camp Nou „până la sfârşitul anului”

Echipa Barcelonei speră să revină pe Camp Nou, în construcţie, până la sfârşitul anului, cu o capacitate iniţială de 62.000 de locuri, informează AFP.

Urmărește
121 afișări
Imaginea articolului Barca speră să revină pe Camp Nou „până la sfârşitul anului”

Barca speră să revină pe Camp Nou „până la sfârşitul anului”

Clubul de fotbal FC Barcelona a spus că speră să revină pe stadionul Camp Nou, care este în prezent în mijlocul lucrărilor de modernizare şi extindere, „până la sfârşitul anului”.

Elena Fort, purtătoarea de cuvânt a clubului, a declarat luni că lucrările de construcţie, începute în iunie 2023, sunt în desfăşurare, iar oficialii clubului au adăugat că se lucrează pentru a atinge acest obiectiv.

În prima fază, stadionul va avea o capacitate iniţială de 62.000 de locuri, faţă de cele 105.000 planificate. Finalizarea totală a lucrărilor la Camp Nou este aşteptată pentru vara anului 2026, când va fi instalat şi acoperişul stadionului.

În curând, suporterii vor putea să se înregistreze pentru achiziţionarea unui abonament parţial de şase luni pentru restul campionatului.

Lucrările au întâmpinat întârzieri din cauza complicaţiilor legate de permise şi plângerilor privind condiţiile de muncă. Din acest motiv, Barcelona a cerut o extindere a contractului pentru utilizarea stadionului olimpic Montjuic până la 31 martie 2025, ca măsură de precauţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici