Oficial: TAS i-a redus lui Pogba suspendarea pentru dopaj la 18 luni

Instanţa, deşi recunoaşte vinovăţia fotbalistului ca profesionist, a anulat descalificarea de 4 ani şi a anulat amenda.

Urmărește
49 afișări
Imaginea articolului Oficial: TAS i-a redus lui Pogba suspendarea pentru dopaj la 18 luni

Oficial: TAS i-a redus lui Pogba suspendarea pentru dopaj la 18 luni

TAS a redus suspendarea internaţionalului francez Paul Pogba de la 4 ani la 18 luni. Vestea, anticipată de presa britanică încă de vineri, a fost oficializată de instanţa elveţiană într-o notă.

Mijlocaşul de la Juventus Torino a fost depistat pozitiv la un test pentru metaboliţi de testosteron, în urma unui test anti-doping după meciul cu Udinese, de pe 20 august 2023.

Completul TAS „a admis parţial contestaţia prezentată de Pogba”, reducând „sancţiunea aplicată la 18 luni, începând cu 11 septembrie 2023, şi anulând amenda”, arată comunicatul de presă al Tribunalului de Arbitraj pentru Sport.

Decizia TAS „este definitivă şi obligatorie”, spre satisfacţia campionul mondial.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici