Bernadette Szocs a fost învinsă de Sofia Polcanova la Campionatul European de Tenis de Masă

Bernadette Szocs a fost învinsă de Sofia Polcanova la Campionatul European de Tenis de Masă cu scorul 1-4 (8-11, 13-11, 10-12, 6-11, 9-11).

Urmărește
218 afișări
Imaginea articolului Bernadette Szocs a fost învinsă de Sofia Polcanova la Campionatul European de Tenis de Masă

Sursa foto: Facebook

Bernadette Szocs a încheiat finala de simplu de la Campionatul European de Tenis de Masă cu medalie de argint, prima sa medalie europeană la simplu în cariera de seniori, la vârsta de 29 de ani.

Jucătoarea tricoloră a fost învinsă cu scorul 1-4 (8-11, 13-11, 10-12, 6-11, 9-11) de partenera sa de dublu, reprezentanta Austriei, Sofia Polcanova, care şi-a apărat astfel titlul cucerit în 2022.

Mai devreme, Bernadette Szocs şi Sofia Polcanova au obţinut medaliile de argint în proba feminină de dublu la Campionatele Europene individuale de tenis de masă de la Linz, Austria, după ce au fost învinse în finală de Hana Matelova şi Barbora Balazova.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici