Carlos Alcaraz, în optimi la Roland Garros

Spaniolul Carlos Alcaraz, al treilea favorit, a trecut peste problemele legate de accidentare şi s-a calificat în optimi la Roland Garros, cu o victorie în două seturi împotriva americanului Sebastian Korda.

216 afișări
Imaginea articolului Carlos Alcaraz, în optimi la Roland Garros

Carlos Alcaraz, în optimi la Roland Garros

Alcaraz, care a suferit o accidentare la braţ, a luptat din greu pentru a câştiga cu 6-4 7-6 (7-5) 6-3 la Roland Garros, scrie BBC.

„A fost un meci foarte bun, cred că am jucat foarte bine - mult mai bine decât meciurile mele anterioare”, a declarat Alcaraz, în vârstă de 21 de ani.

Alcaraz îl va înfrunta în turul patru pe americanul Ben Shelton, cap de serie 15, sau pe canadianul Felix Auger-Aliassime, cap de serie 21.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici