Cătălina Axente pierde primul meci în competiţia olimpică de lupte libere

Luptătoarea română Cătălina Axente a debutat sâmbătă la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 cu o înfrângere în faţa sportivei americane Kennedy Alexis Blades, în optimile de finală ale categorie 72 de kilograme la lupte libere.

Urmărește
91 afișări
Imaginea articolului Cătălina Axente pierde primul meci în competiţia olimpică de lupte libere

Cătălina Axente pierde primul meci în competiţia olimpică de lupte libere

Americana a luptat agresiv şi în mare viteză şi în urma a două atacuri la picior a reuşit să ducă scorul la 6-0. În repriza secundă, americanca a mai punctat o dată, cu un procedeu spectaculos de 5 puncte, cu care a pus capăt luptei înainte de încheierea timpului de luptă.

Cătălina Axente a suferit şi o accidentare în urma căzăturii suferite. Ea are acum şansa de a evolua în recalificările categoriei, doar dacă americanca se va califica în finala competiţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici