David Popovici îşi păstrează titlul de campion european al probei de 200 m liber

  • Înotătorul român David Popovici a câştigat vineri seara finala probei de 200 metri liber de la Campionatul European de nataţie de la Belgrad.
  • Românul s-a clasat primul cu timpul de 1.43.13.
  • Popovici îşi păstrează astfel titlul cucerit în urmă cu doi ani la Roma.
1192 afișări
Imaginea articolului David Popovici îşi păstrează titlul de campion european al probei de 200 m liber

David Popovici îşi păstrează titlul de campion european al probei de 200 m liber

Campionul european en titre al probei de 200 m liber a câştigat semifinala a doua cu timpul de 1:46,15, cel mai bun timp al semifinalelor şi s-a impus şi în finală, în care a evoluat pe culoarul 4.

Este a doua medalie de aur europeană câştigată de român în proba de 200 m liber în bazin de 50 de metri, după cea de la Roma 2022, unde a cucerit de asemenea aurul.

Este, totodată, şi a doua medalie a actualei ediţii a europeanului de nataţie, după ce Popovici s-a impus şi în finala probei de 100 m.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici