Denis Alibec nu crede că noul coronavirus va afecta meciurile din Liga 1

84 afișări
Imaginea articolului Denis Alibec nu crede că noul coronavirus va afecta meciurile din Liga 1

Denis Alibec nu crede că noul coronavirus va afecta meciurile din Liga 1

Denis Alibec spune că i-ar plăcea să promoveze în Liga 1 echipe precum Rapid, UTA Arad sau Petrolul Ploieşti, el spunând că nu consideră că epidemia de coronavirus va ajunge în România.

Denis Alibec a fost prezent la meciul din Liga 2 dintre Rapid şi Turris, scor 0-0. Fotbalistul a spus că îi place să urmărească partideile din al doilea eşalon al României şi că i-ar plăcea să promoveze în Liga 1 formaţii precum Rapid, UTA Arad sau Petrolul Ploieşti.

Alibec consideră că deşi Astra a ajuns în play-off, giurgiuvenii nu au mari şanse la câştigarea campionatului.

„O să fie o bătălie frumoasă anul acesta. Mi-aş dori să promoveze, Rapid, UTA, Petrolul, pentru suporteri mai mult. Sunt multe meciuri din Liga 1 la care nu sunt suporteri la stadion. La Giurgiu, trebuie să ai performanţă că să vină lumea. Nu prea am speranţe la titlu după ultimele meciuri, dar poate ne vom reveni şi vom avea aceeaşi serie de victorii până la intreuperea campionatului”, a afirmat Denis Alibec, la PRO TV

Întrebat care este opinia sa în legătură cu noul coronavirus şi cu modul în care Liga 1 poate fi afectată de această epidemie, Alibec a răspuns într-un mod haios.

„Nu cred că trimit ăştia virusul până la noi. aici! Nu cred că suntem atât de importanţi. Nici nu cred că există aşa ceva”, a spus atacantul Astrei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici