Echipa Pafos din Cipru, adversara CFR Cluj în play off-ul Conference League

CFR Cluj va întâlni în play off-ul Conference League echipa Pafos din Cipru, care s-a impus joi cu 4-0 în faţa formaţiei CSKA Sofia 1948.

Urmărește
181 afișări
Imaginea articolului Echipa Pafos din Cipru, adversara CFR Cluj în play off-ul Conference League

Bulgarii au început meciul de joi în avantaj, după ce în tur s-au impus cu 2-1 pe teren propriu.

În meciul de joi, jucătorii din Cipru au câştigat cu 4-0, după prelungiri, iar cu scorul total de 5-2 s-au calificat în play-off.

CFR Cluj a învins joi seara cu 1-0 formaţia israeliană Maccabi Petah Tikva, după ce în tur câştigase tot cu 1-0, şi s-a calificat în play off-ul Conference League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pafos,
cfr cluj,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici