FRF, precizări privind achiziţia biletelor pentru meciul România – Olanda

UEFA a informat FRF că nu mai există bilete suplimentare disponibile pentru meciul România - Olanda, din optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal 2024, dar, cu toate acestea, forul continental a anunţat că vor fi puse la vânzare pe platforma UEFA Ticketing ultimele bilete rămase cu două zile înainte.

695 afișări
Imaginea articolului FRF, precizări privind achiziţia biletelor pentru meciul România – Olanda

FRF, precizări privind achiziţia biletelor pentru meciul România – Olanda

Federaţia Română de fotbal (FRF) a transmis, vineri seara, detalii cu privire la procedura de achiziţie a biletelor pentru meciul din optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal 2024, în care România va întâlni Olanda.

Partida este programată marţi, 2 iulie, de la ora locală 18:00, pe stadionul din Munchen.

Stadionul din Munchen, cu o capacitate de aproximativ 64.000 de locuri pentru meciurile de la EURO 2024, este locul de desfăşurare a acestui meci. Din totalul locurilor disponibile, UEFA a rezervat câte 7.000 de bilete pentru fiecare dintre echipele calificate în faza optimilor de finală. Restul biletelor au fost vândute deja înainte de a se cunoaşte echipele participante la această fază a competiţiei.

„În încercarea de a răspunde cererii mari de bilete din partea suporterilor români, Federaţia Română de Fotbal a solicitat suplimentarea numărului de bilete rezervate pentru fanii români. Cu toate acestea, UEFA a informat FRF că nu mai există bilete suplimentare disponibile. Biletele pentru acest meci au fost puse în vânzare încă din decembrie 2023, iar cererea a fost extrem de mare. Cu toate acestea, UEFA a anunţat că vor fi puse la vânzare pe platforma UEFA Ticketing ultimele bilete rămase cu două zile înainte de meci. Aceste bilete sunt cele care au fost rezervate ţărilor participante la această partidă, dar care nu au fost revendicate de suporterii prezenţi la meciurile din faza grupelor”, transmite FRF.

FRF îi îndeamnă pe toţi suporterii români interesaţi să fie vigilenţi şi să încerce să achiziţioneze biletele disponibile în această ultimă rundă de vânzare.

Suporterii sunt încurajaţi să urmărească anunţurile oficiale pentru a fi la curent cu ultimele informaţii privind disponibilitatea biletelor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
frf,
uefa,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici