Kyrgios, rebelul tenisului, îl ceartă pe jucătorul care a petrecut toată noaptea: "Cât de egoist poţi să fii?"

  • Alexander Zverev anunţase că va intra în autoizolare, după turneul lui Djokovic
  • Jucătorul german a participat la o petrecere
  • Nick Kyrgios l-a criticat pe Zverev
457 afișări
Imaginea articolului Kyrgios, rebelul tenisului, îl ceartă pe jucătorul care a petrecut toată noaptea: "Cât de egoist poţi să fii?"

Continuă conflictele din lumea tenisului! Turneul organizat de Novak Djokovic a provocat un val de infectări cu COVID-19 în rândul participanţilor. Unul dintre ei, Alexander Zverev, a scăpat de virus, dar anunţase că va intra în autoizolare. Jucătorul nu s-a ţinut de cuvânt şi a fost filmat în timpul unei petreceri, la care încălca toate regulile de distanţare socială. Filmarea l-a înfuriat pe rebelul tenisului, Nick Kyrgios, care a reacţionat vehement pe reţelele de socializare.  

"Văd tot mai multe lucruri controversate în lume, dar ceea ce m-a şocat a fost să-l văd pe Sascha Zverev, din nou şi din nou. Cât de egoist poţi să fii? Dacă îţi pui managerii să anunţe pe Twitter că vei intra în autoizolare timp de 14 zile şi îţi ceri scuze public pentru că ai pus sănătatea oamenilor în pericol, atunci ai şi curajul de a sta în casă timp de 14 zile", a spus Kyrgios
 
Cu toate că este considerat drept unul dintre cei mai controversaţi jucători din circuitul ATP, Kyrgios a fost extrem de responsabil în această perioadă. A criticat în repetate rânduri decizia organizării turneului lui Djokovic şi lipsa măsurilor de distanţare socială. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici