Lewandowski nu a reuşit să ajute Polonia să revină în meciul pierdut în faţa Austriei la Euro 2024

  • Polonia a pierdut şi al doilea meci de la Euro 2024 din Germania.
  • Leşii au fost învinşi cu 3-1, vineri, de Austria, care şi-a revitalizat şansele de a obţine o calificare în optimi, după ce a pierdut partida cu Franţa, în primul tur.
Urmărește
336 afișări
Imaginea articolului Lewandowski nu a reuşit să ajute Polonia să revină în meciul pierdut în faţa Austriei la Euro 2024

Lewandowski nu a reuşit să ajute Polonia să revină în meciul pierdut în faţa Austriei la Euro 2024

Austria a fost ofensivă din primele minute şi a concretizat repede, prin Gernot Trauner, în minutul 9, care a fructificat cu o lovitură de cap, la vinclu, centrarea lui Phillipp Mwene.

Polonia, fără Lewandowski în primul unsprezece, a egalat în minutul 30, după ce iniţial Zalewski ratase o ocazie importantă cu un şut din voleu, puţin peste poartă. Golul egalizator a fost opera lui Krzysztof Piatek, care a profitat de o minge blocată şi a trimis în poartă, din două atingeri.

La scurt timp după introducerea în teren a lui Lewandowski, în minutul 60, Christoph Baumgartner a adus Austria în avantaj, cu un şut puternic pe jos (2-1, min. 66).

Austriecii au mai ratat o ocazie de a marca, în minutul 75, când portarul Szczesny a intervenit spectaculos la un şut din marginea careului, trimis de Wimmer.

Peste alte două minute, Szczesny nu s-a mai putut opune decât prin fault la pătrunderea lui Meler, arbitrul fiind nevoit să acorde penalty. Arnautovici a transformat cu siguranţă şi a stabilit scorul final, 3-1.

Austria a fost la un pas de a face 4-1, când Stefan Posch a driblat portarul, dar a trimis pe lângă poarta goală.

Polonia rămâne fără puncte în grupa D, în timp ce Austria se relansează în lupta pentru calificare, cu cele trei puncte câştigate vineri.

Pentru a evita eliminarea, Polonia are nevoie ca Olanda să învingă Franţa. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici