Marcus Rashford recunoaşte în instanţă că a depăşit viteza pe autostradă

  • Fotbalistul echipei Manchester United, Marcus Rashford, a recunoscut că a depăşit viteza legală pe o autostradă, au confirmat oficialii tribunalului.
  • Atacantul a fost prins depăşind limita de viteză de 70 de mile pe oră în maşina sa Rolls-Royce pe M60, în Manchester, în decembrie 2023.
57 afișări
Imaginea articolului Marcus Rashford recunoaşte în instanţă că a depăşit viteza pe autostradă

Marcus Rashford recunoaşte în instanţă că a depăşit viteza pe autostradă

Viteza exactă cu care se deplasa Rashford nu a fost disponibilă în dosarul instanţei. El s-ar putea confrunta cu o amendă consistentă sau cu o interdicţie de a conduce la o audiere care se aşteaptă să aibă loc pe 27 septembrie, relatează BBC Sport.

Rashford a ratat selecţia pentru echipa Angliei la viitorul turneu Euro 2024 după un sezon dificil, în care a marcat de opt ori pentru United. La sfârşitul lunii mai, el a postat pe Twitter că va lua o pauză de pe reţelele de socializare „pentru câteva săptămâni... pentru a se odihni şi a se reseta mental după un sezon dificil".

De asemenea, Rashford a fost implicat într-un accident de maşină după ce s-a întors la baza de antrenament a lui Manchester United din Carrington în septembrie, după un meci. După ce şi-a ridicat propria maşină, el a fost implicat într-o coliziune cu un alt automobil.

El nu a avut nevoie de îngrijiri medicale şi nu au fost făcute arestări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici