Naţionala de tineret a României va juca un amical cu Italia, în august

Echipa naţională de tineret a României va susţine, în 13 august, la Bucureşti, un meci de verificare în compania reprezentativei similare a Italiei.

Urmărește
62 afișări
Imaginea articolului Naţionala de tineret a României va juca un amical cu Italia, în august

Naţionala de tineret a României va juca un amical cu Italia, în august (Imagine: Shutterstock)

Partida se va disputa miercuri, 13 august, locul şi ora întâlnirii urmând a fi stabilite ulterior, informează frf.ro.

Acesta va fi ultimul test înaintea partidelor pe care naţionala de tineret le va disputa în grupa a 6-a de calificare la turneul final al Campionatului European "Under 21", ediţia 2013-2015: cu Muntenegru, 4 septembrie, şi Germania, 9 septembrie.

"Meciul cu Italia este important pentru că întâlnim o echipă foarte puternică şi titrată, care practică un fotbal bun. Aveam nevoie de un amical tare în luna august, înainte de «dubla» dificilă cu Muntenegru şi Germania din septembrie. Vreau să mai perfectăm un amical la finalul lunii mai sau începutul lunii iunie", a spus Bogdan Stelea, selecţionerul naţionalei de tineret.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici