Pierre-Emerick Aubameyang va părăsi Olympique Marseille pentru Arabia Saudită

Pierre-Emerick Aubameyang, 35 de ani, atacantul lui Olympique Marseille va semna un contract pe doi ani cu Al-Qadsiah din Arabia Saudită, anunţă luni publicaţia L’Equipe.

Urmărește
75 afișări
Imaginea articolului Pierre-Emerick Aubameyang va părăsi Olympique Marseille pentru Arabia Saudită

Pierre-Emerick Aubameyang va părăsi Olympique Marseille pentru Arabia Saudită

După un sezon de succes la OM, cu treizeci de goluri în toate competiţiile, Pierre-Emerick Aubameyang a decis să semneze cu clubul saudit Al-Qadsiah pentru două sezoane.

Anturajul atacantului în vârstă de 35 de ani, care era sub contract până în iunie 2026 cu Marseille, a informat conducerea OM de alegerea sa, chiar dacă preşedintele Longoria ar fi dori totuşi ca jucătorul să îi comunice lui direct, având în vedere relaţiile lor excelente din trecut.

Roberto De Zerbi, noul antrenor al lui Marseille, ar fi dorit să-l păstreze pe gabonez şi i-a repetat acest lucru în biroul său săptămâna trecută, relatează sursa citată.

Conducerea clubului a fost în asentimentul managerului general, deoarece este dificilă identificarea unui atacant central de încredere pe piaţă, mai ales atât de târziu. Aubameyang este jucătorul cu cele mai mari venituri la OM (inclusiv bonusurile, o estimare fiind de 700 000 € brut pe lună).

În consecinţă, OM îşi doreşte să recupereze o mică taxă de transfer şi a făcut cunoscut acest lucru directorului sportiv al clubului saudit, care s-a aflat recent la Marsilia.

Cazul ar trebui să fie rezolvat în 48 de ore, consideră jurnaliştii francezi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici