Portarul echipei naţionale de handbal, Yuliya Dumanska, se întoarce la Baia Mare

  • Yuliya Dumanska, portarul echipei naţionale de handbal feminin, e primul transfer anunţat în această vară de clubul Minaur Baia Mare.
  • Ucraineancă de origine, Dumanska a debutat în handbalul mare la HCM Baia Mare.
  • Ea este formată la CS Marta Baia Mare şi a devenit cetăţean român în 2016.
Urmărește
86 afișări
Imaginea articolului Portarul echipei naţionale de handbal, Yuliya Dumanska, se întoarce la Baia Mare

Sursa foto: Mediafax Foto

Alături de HCM Baia Mare, echip desfinţată în 2016, a jucat două sferturi de finală ale Ligii Campionilor, a cucerit două medalii de argint în Liga Natională, o Cupă a României şi două Supercupe ale României.

În cariera sa a mai trecut pe la SCM Craiova (cu care a reuşit să câştige Cupa EHF în anul 2018), SCM Râmnicu Vâlcea (campioană a României în anul 2019, câştigătoare a Cupei şi Supercupei României în anul 2020), Podravka Koprivnica (campioană şi câştigătoare a Cupei Croaţiei) şi Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud (medalie de argint în EHF European League în acest sezon).

Yuliya Dumanska a primit cetăţenia română în 2016, an în care a cucerit medalia de bronz cu echipa naţională de tineret la Campionatul Mondial din Rusia. De asemenea, ea are peste 70 de selecţii în naţionala de handbal a României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici