Victorie pentru Sabalenka: a învins-o pe buna ei prietenă Badosa şi a ajuns în turul patru la Roland Garros

Aryna Sabalenka, a doua favorită, a pus temporar deoparte prietenia cu spaniola Paula Badosa pentru a obţine sâmbătă o victorie muncită, cu 7-5, 6-1, în turul al treilea al turneului de la Roland Garros. Bielorusa îşi menţine în viaţă speranţele de a obţine primul titlu la Roland Garros.

76 afișări
Imaginea articolului Victorie pentru Sabalenka: a învins-o pe buna ei prietenă Badosa şi a ajuns în turul patru la Roland Garros

Victorie pentru Sabalenka: a învins-o pe buna ei prietenă Badosa şi a ajuns în turul patru la Roland Garros

Cele două s-au bucurat de o prietenie puternică din 2021, dar nu au dat niciun pas înapoi într-un prim set oscilant, care a început cu un schimb de break-uri, înainte ca Badosa să treacă în avantaj de un break în al şaselea game, pentru 5-3.

Campioana de la Australian Open s-a mobilizat şi a câştigat următoarele trei game-uri, închizând setul cu 7-5, după 51 de minute.

Fostul număr doi mondial, care s-a confruntat cu o problemă la spate în ultimii ani, în care Sabalenka a cucerit două titluri de Mare Şlem, a început prost setul următor, adversara sa din Belarus reuşind patru game-uri la rând.

Sabalenka a dus apoi scorul la 5-1 şi a avut nevoie de patru mingi de meci pentru a reuşi să se impună, în faţa prietenei sale, pe care a îmbrăţişat-o la final.

În turul patru, Sabalenka o aşteaptă pe câştigătoarea meciului dintre Navarro şi Keys.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici