Probleme de lot la Manchester United. Doi jucători vor lipsi câteva săptămâni din cauza accidentărilor

Atacantul Rasmus Hojlund de la Manchester United va fi indisponibil timp de şase săptămâni din cauza unei accidentări la tendonul ischiogambierului. iar fundaşul Leny Yoro, proaspăt transferat, va lipsi trei luni după ce s-a accidentat la picior, a anunţat vineri clubul din Premier League.

Urmărește
63 afișări
Imaginea articolului Probleme de lot la Manchester United. Doi jucători vor lipsi câteva săptămâni din cauza accidentărilor

Echipa managerului Erik ten Hag, care s-a luptat cu accidentările în cea mai mare parte a sezonului trecut, a primit o nouă lovitură la începutul campaniei de campionat. Câştigătorii Cupei FA vor înfrunta campionii ligii, Manchester City, în Community Shield pe 10 august.

Atât Hojlund, cât şi Yoro au fost înlocuiţi devreme în amicalul de pre-sezon de la sfârşitul săptămânii trecute împotriva lui Arsenal, iar atacantul Marcus Rashford a ieşit şchiopătând de pe teren după 62 de minute în victoria de miercuri cu 3-2 împotriva lui Real Betis în San Diego.

„Trebuie să aşteptăm", a spus Ten Hag despre accidentarea lui Rashford vineri. „Desigur, nu (vrem să) riscăm să intrăm deja în sezon săptămâna viitoare şi într-un meci important".

United găzduieşte Fulham în primul meci al sezonului pe 16 august şi va juca cu Liverpool în Carolina de Sud sâmbătă, în ultimul meci al turneului pre-sezon din Statele Unite.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici