România luptă duminică cu Ungaria în finala probei de sabie de la europeanul de scrimă

Echipa de scrimă a României luptă duminică cu Ungaria pentru aurul continental la sabie masculin, în proba pe echipe, la Campionatul European de scrimă pentru seniori de la Basel (Elveţia).

Urmărește
161 afișări
Imaginea articolului România luptă duminică cu Ungaria în finala probei de sabie de la europeanul de scrimă

Sursa foto: Facebook/Federaţia Română de Scrimă

Matei Cîdu, Vlad Covaliu, Radu Niţu şi Răzvan Ursachi, antrenaţi la lotul naţional de Alin Badea, s-au calificat în finala probei masculine de sabie echipe, după o victorie la limită în faţa Turciei, cu 45-44.

A fost un meci foarte disputat, în care tricolorii au condus, turcii au egalat la 36, iar de acolo s-a mers cap la cap până la 44-44. Radu Niţu a fost cel care a reuşit tuşa decisivă, care duce România în finală.

Romania va evolua duminică, de la ora 19:25, împotriva Ungariei, care a învins Germania cu 45-32.

Campionatele Europene de la Basel sunt ultima competiţie înainte de Jocurile Olimpice (26 iulie - 11 august 2024) şi reunesc peste 420 de sportivi, din 36 de ţări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici