Sinner şi-a amânat deplasarea la Paris din cauza unor probleme de sănătate

  • Există temeri tot mai mari că Jannik Sinner nu va concura la Jocurile Olimpice din acest an, după ce a fost forţat să îşi amâne călătoria la Paris.
  • Turneul de tenis de la Jocuri va începe sâmbătă.
  • Sinner este de aşteptat să joace la simplu şi la dublu la prima sa participare la Jocuri.
Urmărește
144 afișări
Imaginea articolului Sinner şi-a amânat deplasarea la Paris din cauza unor probleme de sănătate

Sinner şi-a amânat deplasarea la Paris din cauza unor probleme de sănătate

Tânărul de 22 de ani este mare favorit în ambele turnee, după cel mai bun sezon al carierei în circuitul ATP. Sinner şi-a îndeplinit visul de a deveni campion de Grand Slam la Australian Open din acest an şi a devenit primul italian care a urcat pe locul 1 mondial.

După prima sa semifinală la Roland Garros, unde a pierdut în cinci seturi în faţa campionului Carlos Alcaraz, Sinner a devenit jucătorul Italiei cu cele mai mari şanse pentru a câştiga o medalie la tenis la Jocurile Olimpice din acest an, deoarece turneul va avea loc în acelaşi loc şi pe aceeaşi suprafaţă ca şi turneul major pe zgură.

Cu toate acestea, potrivit unui raport al agenţiei italiene de ştiri ANSA, Sinner şi-a schimbat programul iniţial de călătorie din cauza bolii. Mai mulţi sportivi, inclusiv cei din Italia, au ajuns deja la Paris pentru a se familiariza cu cazarea şi protocoalele.

Sinner trebuia să călătorească marţi, dar a fost forţat să îşi amâne călătoria până joi, în ziua tragerii la sorţi, din cauza febrei pe care a raportat-o.

Este foarte puţin probabil ca aceasta să fie o recurenţă a aceleiaşi probleme care l-a făcut să nu se simtă bine în înfrângerea din sferturile de finală cu Daniil Medvedev la Wimbledon din acest an. El s-a chinuit să concureze fizic, iar nivelul său a fluctuat pe parcursul întregului meci.

Sinner a fost în vacanţă cu iubita sa, jucătoarea Anna Kalinskaya, în Sardinia, Italia, la scurt timp după încheierea campaniei sale la All England Club.

La fel ca mulţi jucători de top, el a ales să nu participe la niciun turneu de nivel ATP în cele două săptămâni premergătoare Jocurilor Olimpice. În schimb, Sinner a ales să se odihnească şi să se recupereze după eventualele accidentări.

Dacă va zbura în Franţa joi, aşa cum a fost planificat, el va avea doar o zi întreagă de antrenament, în funcţie de cum se va simţi, deoarece meciurile din primul tur sunt programate să înceapă sâmbătă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici