Un triplu medaliat olimpic al Australiei a decis să schimbe echipa şi să reprezinte Marea Britanie

  • Matthew Richardson, un ciclist care a câştigat trei medalii la Jocurile Olimpice de la Paris, a decis să schimbe echipa.
  • La Olimpiadă el a îmbrăcat tricoul Australiei, dar de acum încolo Richardson va reprezenta Marea Britanie.
Urmărește
916 afișări
Imaginea articolului Un triplu medaliat olimpic al Australiei a decis să schimbe echipa şi să reprezinte Marea Britanie

Sursa foto: Instagram, matty__richo

Matthew Richardson, care s-a născut în Anglia şi s-a mutat în Australia la vârsta de nouă ani, a câştigat două medalii de argint şi una de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris.

El a câştigat premiile pentru Australia contribuind astfel la clasarea pe locul patru a Australiei în clasamentul pe naţiuni.

Richardson a anunţat că va reprezenta de acum încolo Marea Britanie. Sportivul în vârstă de 25 de ani a dezvăluit că a fost vorba despre o decizie personală, potrivit Sky News.

„Cu un sentiment de entuziasm şi reînnoire, anunţ că m-am alăturat echipei de ciclism Great British. Schimbarea naţionalităţii a fost o decizie dificilă şi nu pe care am luat-o cu uşurinţă. A fost o alegere personală, făcută după o analiză atentă a carierei şi viitorului meu. Respect profund Australia şi Aus Cycling Team şi va fi întotdeauna o parte din ceea ce sunt”, a anunţat Richardson pe Instagram.

Richardson a mai câştigat două medalii de aur la Jocurile Commonwealth din 2022 şi are cinci medalii la campionatul mondial, inclusiv aur la sprintul pe echipe din 2022.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici