METEO: Prognoză specială pentru Bucureşti. Vremea se răceşte duminică

  • Bucureştenii vor avea parte de vreme caldă sâmbătă, cu temperaturi de 30- 32 de grade Celsius
  • Pentru duminică se anunţă o răcire, potrivit prognozei speciale pentru Capitală
  • Duminică vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe parcursul zilei
2408 afișări
Imaginea articolului METEO: Prognoză specială pentru Bucureşti. Vremea se răceşte duminică

METEO: Prognoză specială pentru Bucureşti. Vremea se răceşte duminică

Incepând de sâmbătă, ora 10:00, şi până duminică, ora 10:00, vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, mai accentuate spre seară şi noaptea când va creşte probabilitatea pentru fenomene specifice instabilităţii atmosferice (averse cu caracter torenţial, posibil moderate cantitativ, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului).

Temperatura maximă va fi de 30-32 de grade Celsius şi cea minimă de 17- 18 grade Celsius.

Duminică valorile termice vor fi în scădere faţă de intervalul anterior. Cerul va fi temporar noros şi, mai ales în prima parte a zilei, vor mai fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe parcursul zilei.

Temperatura maximă va fi de 27- 28 de grade Celsius.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici