Clotilde Armand şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 1

Clotuilde Armand şi-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, din partea Alianţei Dreapta Unită.

181 afișări
Imaginea articolului Clotilde Armand şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 1

Clotilde Armand şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 1

„Am un mesaj pentru Marcel Ciolacu: Marcele, priveşte-ne cu atenţie: Noi suntem cei care te vor trimite înapoi la covrigărie. Te aştept aici în Sectorul 1. Stau neclintită în faţa linşajelor PNL PSD plătite din bani publici şi în faţa mizeriilor făcute de voi împotriva locuitorilor din Sectorul 1. Puteţi să vă comasaţi, puteţi să vă legaţi cu lanţuri, puteţi să-l puneţi candidat şi pe Klaus Iohannis la Sectorul 1 că de furat primăria asta nu vă mai dăm voie. Suntem uniţi cu toţii să luptăm cu voi şi grupurile de interese din jurul vostru, cu instituţiile statului pe care le folosiţi în scop electoral împotriva celor care încă mai cred că ţara asta nu sunteţi voi cu combinatorii voştri”, spune Clotilde Armand.

Ea afirmă că va „scrie din nou istorie în Sectorul 1 şi în România”.

„Am schimbat în profunzime modul de gestionare al banului public. Vom avea majoritatea în Consiliul Local. Obiectivele noastre sunt reconstruirea şi dezvoltarea pe baze corecte a Sectorului 1 precum şi creşterea substanţială a standardului de viaţă al comunităţii locale. Eu nu negociez cu mafia sau cu susţinătorii acesteia, pentru că am promis toleranţă zero faţă de orice încălcare a legii şi mă ţin de cuvânt. Găştile lui Andrei Chiliman şi Dan Tudorache se agită să pună din nou mâna pe sector pentru mai multe şpăgi şi diamante. Nu-i vom lăsa”, încheie Armand.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici