UPDATE. Crater pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi, format la Slănic, în judeţul Prahova / Persoanele din blocurile aflate în proximitate, evacuate

  • Tasarea terenului a dus la formarea unui crater cu adâncimea de doi metri pe o suprafaţă de peste 60 de metri pătraţi în localitatea Slănic, judeţul Prahova.
  • Evenimentul s-a produs pe strada 23 August, iar traficul rutier este deviat pe str. Vasile Alecsandri- Str. Slănicului- I.L. Caragiale, transmite IPJ Prahova.
  • Ca măsură preventivă, 20 de persoane au fost evacuate din blocurile aflate în proximitatea zonei afectate, anunţă Prefectura Prahova.
2379 afișări
Imaginea articolului UPDATE. Crater pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi, format la Slănic, în judeţul Prahova / Persoanele din blocurile aflate în proximitate, evacuate

Sursa foto: phonline.ro

UPDATE 20 de persoane au fost evacuate

„În prezent ca măsură preventivă s-a dispus evacuarea a 20 de persoane aflate în blocurile din proximitatea zonei afectate! Ulterior în funcţie de evoluţia situaţiei de urgentă şi analiza comisiei de specialitate vor fi dispuse şi alte măsuri necesare”, a transmis Prefectura Prahova.
 
De asemenea, a fost convocat Comitetul local pentru Situaţii de Urgentă, urmând să se analize ce se va face în continuare.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Tasarea terenului a dus la formarea unui crater cu adâncimea de doi metri pe o suprafaţă de peste 60 de metri pătraţi în localitatea Slănic, judeţul Prahova. Autorităţile sunt la faţa locului.

S-a dispus evacuarea persoanelor aflate în proximitatea sau în zona afectată până la efectuarea tuturor verificărilor de către specialiştii în domeniu.

O şedinţă a avut loc la nivelul MAI pe această temă.

La faţa locului a fost trimisă o echipă formată din personal DSU şi IGSU, urmând ca aceasta să fie completată în cel mai scurt timp cu specialişti în domeniul construcţiilor şi minieri.

Intervenţia la faţa locului este în desfăşurare, anunţă DSU.

„Întrucât pe strada 23 August din oraşul Slănic, în dreptul Sediului Poliţiei oraşului Slănic, îmbrăcămintea asfaltică s-a surpat, zona afectată este închisă circulaţiei fiind impuse restricţii. Astfel, strada în cauză a fost închisă, fiind necesară ocolirea acesteia. Traficul rutier este deviat pe str. Vasile Alecsandri- Str. Slănicului- I.L. Caragiale. La faţa locului se află autorităţile competente, care monitorizează situaţia”, transmite IPJ Prahova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici