- Home
- Coronavirus
- (03.02.2021, 17:12)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
COVID-19: Un nou vaccin Oxford-AstraZeneca va fi „gata până toamna” pentru a combate mutaţiile coronavirusului
- Un vaccin actualizat pentru combaterea variantelor de coronavirus ar putea fi gata de desfăşurare până în toamnă, spune echipa din spatele vaccinului Oxford-AstraZeneca.
- Prof. Andy Pollard, de la Universitatea Oxford, a declarat că intenţionează deja să modifice vaccinul.
- El a spus că a fost un proces relativ rapid - şi că ar avea nevoie doar de mici teste înainte de lansare.
Urmărește
1734 afișări
COVID-19: Un nou vaccin Oxford-AstraZeneca va fi „gata până toamna” pentru a combate mutaţiile coronavirusului
Există încă dovezi puternice vaccinurile existente funcţionează bine împotriva mutaţiilor care au apărut. Deşi eficacitatea lor generală poate fi slăbită puţin. Comentariile au venit după ce rezultatele publicate de echipă au arătat primele dovezi că vaccinul poate reduce şansele ca persoanele să contacteze şi să transmită virusul.
Datele, care nu au fost încă publicate sau revizuite, au arătat că vaccinarea cu Oxford-AZ ar putea reduce transmisia cu până la 67%.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Valdimir Putin s-ar confrunta cu o revoltă a armatei. Comandanții militari ruși refuză să-și trimită subordonații la atacuri
-
Putin se confruntă cu o revoltă a armatei. „Comandanţii refuză să trimită trupe” pentru un asalt pe râul Nipru, spun partizanii ucraineni
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
Aceasta înseamnă că vaccinul ar putea încetini semnificativ răspândirea virusului, permiţând potenţial ridicarea restricţiilor mai rapid.
Studiile anterioare au arătat deja că vaccinul este bun în prevenirea bolilor grave şi a decesului la cei cărora li s-a administrat vaccinul.
Secretarul pentru sănătate din Marea Britanie, Matt Hancock, a declarat că rezultatele au fost „absolut superbe” şi a arătat că vaccinurile sunt „calea de ieşire din această pandemie”.
El a spus însă că „provocarea continuă” ar fi ca producătorii de vaccinuri să ţină pasul cu ceea ce face virusul.
Prof. Pollard a spus că echipa sa se uită deja la actualizarea vaccinului pentru a-l face mai eficient împotriva mutaţiilor.
Sir Mene Pangalos, vicepreşedinte executiv de cercetare şi dezvoltare biofarmaceutică la AstraZeneca, a adăugat: „Ambiţia noastră este să fim pregătiţi pentru următoarea rundă de imunizări care ar putea fi necesare pe măsură ce vom intra în iarna viitoare”.
El a adăugat că procesul de fabricaţie ar fi, de asemenea, mai uşor, deoarece fabricile ar fi pe deplin pregătite până atunci.
Studiile care ar trebui efectuate sunt susceptibile să implice doar câteva sute de persoane, deoarece echipa ar trebui doar să verifice siguranţa şi că un răspuns imun bun este generat de efectuarea analizelor de sânge.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe