Céline Dion, frenezie în rândul fanilor: Cântăreaţa ar putea lansa un nou single vineri

Céline Dion stârneşte un val de entuziasm în rândul fanilor săi prin intermediul unei postări misterioase pe Instagram. La două luni după apariţia sa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, cântăreaţa pare să pregătească o surpriză muzicală.

Urmărește
96 afișări
Imaginea articolului Céline Dion, frenezie în rândul fanilor: Cântăreaţa ar putea lansa un nou single vineri

Céline Dion, frenezie în rândul fanilor: Cântăreaţa ar putea lansa un nou single vineri

Miercuri, Dion a publicat pe contul său de Instagram un scurt videoclip care prezintă începutul spectacolului său de la Turnul Eiffel, unde a interpretat „L'Hymne à l'Amour" a lui Edith Piaf. Ceea ce a atras atenţia fanilor a fost descrierea postării: „10.10.24", indicând data de vineri, 10 octombrie 2024.

Postarea alimentează speculaţiile că artista ar putea lansa un nou single.

Pe 26 iulie 2024, Céline Dion a oferit o performanţă memorabilă în cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice. Artista, în vârstă de 56 de ani, a cântat în ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă.

Dion suferă de sindromul persoanei rigide, o afecţiune rară şi incurabilă care cauzează rigiditate musculară şi spasme severe. Boala a ţinut-o departe de scenă din 2020, afectându-i şi vocea, după cum a dezvăluit chiar ea în documentarul „Je suis: Céline Dion".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici