Jerry Seinfeld îşi retrage comentariile despre influenţa corectitudinii politice în comedie

Jerry Seinfeld şi-a retras acuzaţiile potrivit cărora „extrema stângă” suprimă comedia, regretând ceea ce a spus anterior într-un interviu din aprilie, scrie Deadline.

Urmărește
131 afișări
Imaginea articolului Jerry Seinfeld îşi retrage comentariile despre influenţa corectitudinii politice în comedie

Jerry Seinfeld îşi retrage comentariile despre influenţa corectitudinii politice în comedie

„Am spus într-un interviu The New Yorker că extrema stângă a suprimat arta comediei. Nu este adevărat. Nu este adevărat”, a declarat Jerry Seinfeld în podcastul Breaking Bread, moderat de Tom Papa.

Într-un interviu din aprilie, Seinfeld criticase faptul că umorul era cenzurat de „grupuri şi comisii”, adăugând că acest proces împiedică crearea de umor autentic.

Însă, acum, comediantul a revenit asupra declaraţiilor, comparând comedia cu schiatul, afirmând că adevăraţii comedianţi trebuie să se adapteze la schimbările culturale: „Indiferent unde sunt porţile, trebuie să le treci. Dacă nu, eşti scos din joc”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici