Matei Bejenaru va prezenta un proiect la galeria Tate Modern din Londra

Matei Bejenaru va fi artist în rezidenţă la Institutul Cultural Român (ICR) din Londra, în perioada 15 august - 23 septembrie, unde va pregăti un proiect care va fi prezentat la cunoscuta galerie londoneză Tate Modern.

Urmărește
3 afișări
Imaginea articolului Matei Bejenaru va prezenta un proiect la galeria Tate Modern din Londra

Matei Bejenaru va prezenta un proiect la galeria Tate Modern din Londra

Matei Bejenaru este artist vizual şi director al Bienalei Periferic din Iaşi, România. Împreună cu un grup de artişti şi filozofi, a fondat în 2001 Asociaţia Vector, instituţie care organizează Bienala şi sprijină constant artiştii locali. Este totodată membru al echipei editoriale a revistei "Vector - artă şi cultură în context", destinată artei contemporane în Europa de Sud Est.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici