P Diddy, 120 de acuzaţii noi de abuz sexual. Printre victime ar fi fost şi un copil de nouă ani

Rapperul P Diddy se confruntă cu noi acuzaţii de „comportament sexual nepotrivit” din partea a 120 de acuzatori, dintre care 25 ar fi fost copii la momentul presupuselor infracţiuni. Unul dintre ei ar fi avut doar nouă ani, relatează Sky News.

Urmărește
169 afișări
Imaginea articolului P Diddy, 120 de acuzaţii noi de abuz sexual. Printre victime ar fi fost şi un copil de nouă ani

P Diddy, 120 de acuzaţii noi de abuz sexual. Printre victime ar fi fost şi un copil de nouă ani

Sean Combs, cunoscut drept P Diddy, îşi aşteaptă deja procesul pentru acuzaţiile de trafic sexual. Un avocat din Houston care îi reprezintă pe reclamanţi, Tony Buzbee, a declarat că se aşteaptă ca procesele să fie intentate în cursul lunii următoare. El a declarat că 60 de bărbaţi şi 60 de femei l-au acuzat pe rapper, iar 25 dintre aceştia erau copii la momentul presupuselor infracţiuni. Acuzaţiile împotriva lui P Diddy acoperă o perioadă din 1991 până în acest an.

„Acest tip de agresiune sexuală, abuz sexual, exploatare sexuală nu ar trebui să se întâmple niciodată în Statele Unite sau oriunde altundeva”, a declarat Buzbee la o conferinţă de presă.

Ca răspuns la cele mai recente acuzaţii, echipa juridică a muzicianului a declarat că acesta „neagă categoric ca fiind falsă şi defăimătoare orice afirmaţie că ar fi abuzat sexual pe cineva”.

Potrivit lui Buzbee, majoritatea proceselor vor fi intentate în New York şi Los Angeles. În afară de cei 120 de acuzatori noi, alte cazuri sunt încă în curs de examinare, a mai spus avocatul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici