Cele mai scumpe produse vândute online: o vacanţă de 8.500 de euro şi produse foto de 8.000 de euro

O vacanţă de 8.500 de euro, produse foto de 8.000 de euro şi o factură la utilităţi de 5.500 de euro au fost plătite online de la începutul acestui an până în prezent, acestea fiind produsele cu cea mai mare valoare plătite de români pe internet, potrivit datelor de pe procesatorul de plăţi online Pay U.

Urmărește
331 afișări
Imaginea articolului Cele mai scumpe produse vândute online: o vacanţă de 8.500 de euro şi produse foto de 8.000 de euro

Cele mai scumpe produse vândute online: o vacanţă de 8.500 de euro şi produse foto de 8.000 de euro

În topul tranzacţiilor cu cele mai mari valori intră şi bilete de avion de 4.500 de euro, produse software de 4.000 de euro, produse de uz personal tot de 4.000 de euro, dar şi produse de IT de 2.800 de euro, confecţii de 2.600 de euro, un voucher la un site de reduceri de 2.500 de euro, jucării de 2.300 de euro şi bijuterii de 1.500 de euro, arată aceeaşi sursă. Toate aceste tranzacţii s-au efectuat în perioada ianuarie-21 august anul acesta.

"Topul nu s-a schimbat în ultimii ani. În continuare, cele mai achiziţionate pro­du­se rămân cele din segmentul de turism, telecom (în special plata facturilor), servicii şi IT", a spus Manuela Stoica, public re­lations & marketing specialist în cadrul Pay U România.

Citeşte mai mult pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici