- Home
- Economic
- BUCUREŞTI, (18.05.2017, 13:45)
- Dan Straut
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
ICEEFEST 2017: Tehnologii revoluţionare în domeniul sănătăţii vor fi expuse în scurt timp la Bucureşti
A doua ediţie iCEE.health are loc pe 16 iunie, în cadrul festivalului iCEE.fest, şi aduce la Bucuresti specialişti dintre cei mai cunoscuţi pe plan mondial care vor demonstra cum tehnologia digitală transformă cel mai important aspect al vieţii noastre – sănătatea, anunţă organizatorii.
Urmărește
618 afișări
ICEEfest: Tehnologii revoluţionare în domeniul sănătăţii vor fi expuse în scurt timp la Bucureşti
„Sănătatea digitală (eHealth) este o piaţă relativ nouă, dar cu o evoluţie extraordinară din 2010, depăşind an după an aşteptările ca investiţii şi inovaţie. Primul trimestru din 2017 înregistrează investiţii de 2,5 miliarde de dolari, cu 25% mai mult decât în aceeaşi perioadă din 2016 şi cu 200% mai mult decât totul anul 2010”, conform Startup Health.
La iCEE.health 2017 (partener media: MEDIAFAX), vor fi prezentate soluţii şi dispozitive pentru fitness şi wellness, dar şi multe destinate domeniului clinic.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Cum te menții în formă de sărbători? Antrenor de fitness: „Dacă mâncăm cumpătat, nu o să dezvoltăm probleme, nu o să ne îngrășăm”
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
-
USR i-a transmis lui Klaus Iohannis că mandatul lui s-a încheiat. Elena Lasconi: PSD şi PNL nu au înţeles nimic din votul cetăţenilor
„Nu vor lipsi nici prezentări despre impactul comunităţilor online sau despre avansurile extraordinare în domeniul sănătăţii ale tipăririi 3D, realitate virtuală şi augmentată sau blockchain”, menţionează organizatorii.
„Mulţi speakeri vor prezenta soluţii implementate astăzi în SUA, Europa sau Asia. Sănătatea digitală este considerată nu doar o modalitate de a îmbunătăţi acest domeniu, dar şi un motor de dezvoltare economică”, explică Lorena Macnaughtan, director al evenimentului.
O sesiune paralelă VIP va fi dedicată unei dezbateri pe tema oportunităţilor pe care digitalul le oferă sănătăţii în România.
Organizatorii mai precizează că evenimentul similar din 2016 (ediţia I a iCEE.health) „a reunit peste 300 de delegaţi, 26 de speakeri din 8 ţări şi a avut un ecou semnificativ. Pe scenă a fost prezentată şi inovaţie locală, fapt apreciat şi de parteneri internaţionali ca Medtech Engine”.
Anul acesta, alături de Medtech Engine si eHealth Romania, evenimentul are şi alţi parteneri media internaţionali precum Innovate Medtec, Health 2.0, eHealth Hub, Giant Health Event, Houston şi Innovation Labs.
În premieră, un workshop destinat startupurilor în sănătate digitală este oferit de eHealth Hub, unde, alături de alte şapte startupuri din Europa, au fost selectate şi trei româneşti – TremDix, Psytera şi ART Dynasty.
Evenimentul este deschis tuturor şi este primul de acest fel din România, alăturându-se curentului Everyone Included™, promovat de Stanford Medicine X. Denise Silber, pionier eHealth, decorată în Franţa cu Legiunea de Onoare, va fi unul dintre speakeri.
Astfel, iCEE.health se adresează deopotrivă guvernanţilor, managerilor de spitale, doctorilor, pacienţilor, antreprenorilor, cercetătorilor, celor din industria farma, designerilor, inginerilor sau celor interesaţi de cum pot folosi tehnologia pentru a fi mai sănătoşi.
Doctor, decan asociat al Şcolii Medicale Bart (Londra, Marea Britanie), dar şi antreprenor, Shafi Ahmed este primul chirurg care a transmis live prima intervenţie chirurgicală în realitatea virtuală în 2014. Fiind pasionat de cum tehnologia digitală poate revoluţiona sănătatea, Shafi Ahmed a fondat Virtual Medics şi Medical Realities, startupuri dedicate educaţiei medicale. App-ul Medical Realities este deja disponibil pentru Android, în curând şi pentru Gear VR, Daydream şi iOS.
Tot la iCEEhealth 2016, trei studenţi români Iulian-Răzvan Mateşică, Cristian Alexandrescu şi Flavia Oprea au convins juriul Microsoft Imagine Cup că dispozitivul lor dedicat doctorilor ORL merită premiul cel mare. Flavia va prezenta soluţia fantastică şi evoluţia ENTy la un an de la această recunoaştere.
Până în prezent, la iCEE.health sunt confirmaţi speakeri din Marea Britanie, Franţa, Statele Unite ale Americii, Germania, Cehia, Olanda, Canada şi România, printre aceştia: Eugene Borukhovich (Bayer) – inteligenţa artificială în sănătate, astăzi; Nick Adkins (#pinksocks) – empatie şi telemedicină; Cristina de Juan (Innovate Medtec) – schimbarea include educaţia medicală; Raluca Badea (Tremdix) – soluţii digitale pentru diagnosticare în neurologie; Casper Smeets (Rockstart) – despre cum un sistem de sănătate se poate schimba doar cu toţi participanţii; Simona Retea – dincolo de magia, cazul copiilor cu nevoi de îngrijire paliativă; Călin Brandabur – tipărirea 3D în sănătate; Aline Noizet (Health 2.0) – digitalul schimbă sistemele de sănătate în Europa sau Thomas Mershon (CBD Global) – ce pot învăţa pacienţii şi doctorii despre marijuana medicinală de la comunităţile online.
Puteţi explora lista completă a speakerilor pe pagina iCEE.health.
Bilete se pot cumpăra de pe site-ul festivalului aici: http://www.iceefest.com/book-now/
Citeşte şi: ICEEfest si-a dublat numărul de participanţi în ultimii doi ani. Care sunt cifrele ediţiei 2016
Citeşte şi: ICEEFEST 2016 - Carl Jordan, The Newsroom: Programele de adblocking cresc în popularitate deoarece organziaţiile media se concentrează pe produs şi nu pe utilizator
Citeşte şi: Giganţii Internetului revin în România: La iCEE.fest afli care sunt cele mai spectaculoase tendinţe în digital si tehnologie, în 15 si 16 iunie
Citește pe alephnews.ro: PSD, PNL și UDMR își împart ministerele. Cine conduce România?
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Blake Lively a depus o plângere legală împotriva lui Justin Baldoni. Actorul este acuzat de hărțuire sexuală și de orchestrarea unei campanii de defăimare împotriva ei
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe