Industriile „ucise” de către tânăra generaţie: Berea, motocicletele şi diamantele au şanse mari să dispară complet de pe piaţă în viitor

Preferinţele celor din generaţia millennials sau generaţia y, adică persoanele care au în prezent între 20 şi 35 de ani, pun capăt zecilor de industrii prin reducerea de consum.

Urmărește
4846 afișări
Imaginea articolului Industriile „ucise” de către tânăra generaţie: Berea, motocicletele şi diamantele au şanse mari să dispară complet de pe piaţă în viitor

Industriile „ucise” de către tânăra generaţie: Berea, motocicletele şi diamantele au şanse mari să dispară complet de pe piaţă în viitor

Există mai multe motive pentru care tinerii au preferinţe diferite faţă de generaţiile părinţilor sau bunicilor lor, de la stabilitatea financiară pănă la presiunea psihologică care a crescut pe durata recesiunii, potrivit Business Insider.

Iată care sunt câteva dintre industriile pe care generaţiile tinere le „ucid”:

1. Lanţuri de restaurante precum Buffalo Wild Wings şi Applebee

Mărci precum TGI Fridays, Ruby Tuesday şi Applebee's s-au confruntat cu scăderi de vânzări şi zeci de restaurante închise. Toate încercările de a creşte vânzările prin atragerea de noi clienţi au eşuat. În luna august, compania Applebee a anunţat că va închide aproximativ la 135 de restaurante.

2. Berea

Consumul de bere a scăzut cu un punct procentual între 2016-2017 pe piaţa americană, în timp ce consumul de vin şi băuturi spirtoase a crescut, potrivit Nielsen. În timp ce unii susţin că o scădere de 1% poate fi un lucru pozitiv prin faptul că numărul oamenilor care mor din cauza consumului excesiv de alcool este în scădere, aceste mici schimbări au un impact uriaş asupra giganţilor din industrie. Berea a pierdut deja 10% din cota de piaţă din anul 2006 până în 2016.

3. Şerveţelele

Tinerii consumatori preferă prosoapele de hârtie în defavoarea şerveţelelor. Prosoapele de hârtie sunt mult mai practice decât şerveţelele, şi pot fi folosite pentru mai multe treburi casnice, de aceea 86% dintre consumatori preferă această variantă.

Citeşte mai multe pe ZF

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici