Micii, berea şi vacanţele de Ziua Muncii au adus la buget TVA de 1,3 milioane de euro

Vânzările de mititei, bere şi pachete turistice în minivacanţa de 1 Mai au totalizat aproape 30 milioane de euro.

Urmărește
14 afișări
Imaginea articolului Micii, berea şi vacanţele de Ziua Muncii au adus la buget TVA de 1,3 milioane de euro

Micii, berea şi vacanţele de Ziua Muncii au adus la buget TVA de 1,3 milioane de euro (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Chiar dacă au fost mai mici cu 20% decât anul trecut, când au fost mai multe zile libere, vânzările de mici, bere şi vacanţe turistice prilejuite de minivacanţa de 1 Mai tot au adus la bugetul statului, numai din TVA, 1,3 milioane de euro.

Citeşte mai multe despre vânzările de 1 mai pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici