Rusia şi Ucraina semnează contractul privind reluarea livrărilor de gaz

Compania rusă Gazprom şi cea ucraineană, Naftogaz, au semnat luni, la Moscova, un contract privind livrările de gaz Ucrainei şi tranzitul către Europa, potrivit unor imagini transmise la televiziune.

Urmărește
18 afișări
Imaginea articolului Rusia şi Ucraina semnează contractul privind reluarea livrărilor de gaz

Rusia şi Ucraina semnează contractul privind reluarea livrărilor de gaz

Contractele au fost semnate la sediul Guvernului rus, din Moscova, de către directorii grupului rus şi ucrainean, Aleksei Miller şi Oleg Dubina, în prezenţa premierilor celor două ţări, Vladimir Putin şi Iulia Timoşenko.

Este vorba despre contracte "pe zece ani", a precizat Putin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici