- Home
- Economic
- BUCUREŞTI, (14.11.2016, 14:12)
- Dan Straut
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Valentin Urlan a fost numit director general interimar la Compania Naţională de Investiţii Rutiere
Ministrul Transporturilor, Sorin Buşe, l-a numit, printr-un Ordin, pe Valentin Urlan ca director general al Companiei Naţionale de Investiţii Rutiere (CNIR). Prin acelaşi Ordin au fost numiţi şi membrii Consiliului de Administraţie şi AGA ai CNIR, anunţă Ministerul Transporturilor.
Urmărește
1864 afișări
Valentin Urlan a fost numit director general interimar la Compania Naţională de Investiţii Rutiere
„Funcţia de director general va fi ocupată de Valentin Urlan, pentru un mandat interimar. Selecţia s-a realizat în urma procesului de recrutare care a durat o lună, timp în care au fost evaluate zeci de aplicaţii. Peste 20 de candidaţi (persoane fizice din România, dar şi din străinătate) au fost selectaţi pentru interviu”, se arată într-un comunicat al Ministerului Transporturilor (MT).
„Valentin Urlan este inginer constructor cu 22 ani de experienţă în domeniu, în elaborarea diferitelor categorii de proiecte UE (infrastructură, turism, dezvoltare socială, dezvoltarea mediilor de afaceri, precum şi în managementul de proiect, analiză financiară, analiză socio-economică, analiză de risc şi senzitivitate pentru proiectele de infrastructură regională). Activitatea sa cuprinde, de asemenea, şi experienţă în elaborarea de expertize tehnice, studii de fezabilitate, proiecte tehnice, documentaţii de atribuire, caiete de sarcini, liste de cantităţi, evaluări de costuri, detalii de execuţie pentru proiecte de infrastructură. În această perioadă a coordonat peste 150 de proiecte de infrastructură de transport în România şi Georgia”, se arată în comunicatul MT.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Le-am dat-o în vot! Tu ce faci?
-
Nicuşor Dan, uimit de rezultatul alegerilor: Vreau să înţeleg mecanismul
-
Lasconi: Promit că voi da totul pentru a mă ridica la aşteptările voastre
-
Cum explică PNL scorul dezastruos. Deputat: Guvernarea cu PSD ne-a costat, al doilea mandat al lui Iohannis ne-a îngropat
Selecţia pentru Consiliul de Administraţie a fost realizată după identificarea principalelor categorii de expertiză ale componenţei consiliului. Membrii interimari selectaţi sunt exponenţi ai fiecărei categorii în parte: Alina Burlacu (expertiza în proiecte şi legislaţie de drumuri şi poduri), Daniela Şchiopu (economic), Mădălina Stoian (mediul academic), Victor Giosan (finanţe publice), Bogdan Puşcaş (achiziţii publice), Mihaela Ruscior (juridic), Gheorghe Ştirbu (mediul de afaceri).
Ministerul menţionează că până la finalul anului 2016 vor fi aleşi 5 membri care să compună Consiliul de Transparenţă CNIR. Directorul general va propune spre aprobarea Consiliului de Administraţie structura organizatorică, organigrama şi numărul de posturi pentru CNIR. Ulterior, va avea loc recrutarea personalului atât pentru funcţiile-suport (economică, juridică, resurse umane, administrativ, sănătate şi securitate în muncă, IT, informaţii clasificate, registratură/secretariat, secretariat AGA/CA, consilieri, structuri de control şi alte funcţii conexe), cât şi pentru funcţiile de bază (monitorizare şi implementare proiecte, dezvoltare proiecte, proiectare, achiziţii publice, concesiuni, precum şi alte funcţiuni necesare desfăşurării activităţilor de bază), conform Ordonanţei 111/2015. Tot până la finalul acestui an, va fi avizat proiectul de buget anual de venituri şi cheltuieli al CNIR.
Potrivit MT, în prima şedinţă a Consiliului de Administraţie al CNIR vor fi discutate alegerea Preşedintelui CA, prezentarea Regulamentului de Organizare şi Functionare a CA, alegerea Comisiei de Nominalizare şi Remunerare şi alegerea Comisiei de Audit.
Citeşte şi: CNADNR, spartă în două companii: CNIR şi CNAIR. Personalul CNIR, angajat doar pe bază de concurs
Citește pe alephnews.ro: Cine este Călin Georgescu? Portretul făcut de Reuters pentru candidatul la alegerile din România: „Un critic NATO. Poziție pro-rusă”
Citește pe www.zf.ro: Cine este Cristela Georgescu, soţia lui Călin Georgescu, cel care a provocat un tsunami fără precedent în lumea electorală. Ea este fost bancher la Citibank, o bancă globală, iar acum oferă cursuri de nutriţie
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Cine este Cristela Georgescu, soţia lui Călin Georgescu, cel care a provocat un tsunami fără precedent în lumea electorală. Ea este fost bancher la Citibank, o bancă globală, iar acum oferă cursuri de nutriţie
Cine este antreprenoarea care a revoluţionat industria textilă cu afacerea sa? Ea a renunţat la jobul pe care il avea, pentru a se implica într-un proiect pe care îl creştea de mai multă vreme
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Curs valutar BNR 25 noiembrie 2024. Cât costă 1 euro, după ce Călin Georgescu a câștigat primul tur al alegerilor
CANCAN.RO
„LEGIONAR” – cel mai căutat cuvânt pe dexonline după primul tur al alegerilor prezidențiale. De ce au votat românii un candidat pro-rus
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 12:55
LIVE TEXT Alegeri prezidenţiale 2024, turul I. Rezultate parţiale. Elena Lasconi, 19,17% - Marcel Ciolacu 19,15%. Aproape 2200 de voturi diferenţă. Marja se măreşte / Călin Georgescu, primul cu 22,95%
-
astăzi, 12:30
Cercetări pentru împiedicarea dreptului la vot, după ce o pacientă din spital nu a putut vota