- Home
- Economic
- BUCUREŞTI, (14.11.2016, 14:12)
- Dan Straut
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Valentin Urlan a fost numit director general interimar la Compania Naţională de Investiţii Rutiere
Ministrul Transporturilor, Sorin Buşe, l-a numit, printr-un Ordin, pe Valentin Urlan ca director general al Companiei Naţionale de Investiţii Rutiere (CNIR). Prin acelaşi Ordin au fost numiţi şi membrii Consiliului de Administraţie şi AGA ai CNIR, anunţă Ministerul Transporturilor.
Urmărește
1862 afișări
Valentin Urlan a fost numit director general interimar la Compania Naţională de Investiţii Rutiere
„Funcţia de director general va fi ocupată de Valentin Urlan, pentru un mandat interimar. Selecţia s-a realizat în urma procesului de recrutare care a durat o lună, timp în care au fost evaluate zeci de aplicaţii. Peste 20 de candidaţi (persoane fizice din România, dar şi din străinătate) au fost selectaţi pentru interviu”, se arată într-un comunicat al Ministerului Transporturilor (MT).
„Valentin Urlan este inginer constructor cu 22 ani de experienţă în domeniu, în elaborarea diferitelor categorii de proiecte UE (infrastructură, turism, dezvoltare socială, dezvoltarea mediilor de afaceri, precum şi în managementul de proiect, analiză financiară, analiză socio-economică, analiză de risc şi senzitivitate pentru proiectele de infrastructură regională). Activitatea sa cuprinde, de asemenea, şi experienţă în elaborarea de expertize tehnice, studii de fezabilitate, proiecte tehnice, documentaţii de atribuire, caiete de sarcini, liste de cantităţi, evaluări de costuri, detalii de execuţie pentru proiecte de infrastructură. În această perioadă a coordonat peste 150 de proiecte de infrastructură de transport în România şi Georgia”, se arată în comunicatul MT.
ULTIMELE ȘTIRI
-
LIVE UPDATE. Alegeri în SUA. Americanii își votează astăzi noul Președinte. Kamala Harris și Donald Trump duc o luptă strânsă pentru Casa Albă și Congres
-
Rusia a distrus viitorul Ucrainei. Câţi micuţi a ucis războiul început pe 24 februarie 2022
-
PNL s-a retras de la audierea Roxanei Mînzatu în Parlament
-
Acest lucru l-ar putea îngenunchea cu adevărat pe Putin. Veniturile guvernului din petrol s-au prăbuşit: scădere cu 29%
Selecţia pentru Consiliul de Administraţie a fost realizată după identificarea principalelor categorii de expertiză ale componenţei consiliului. Membrii interimari selectaţi sunt exponenţi ai fiecărei categorii în parte: Alina Burlacu (expertiza în proiecte şi legislaţie de drumuri şi poduri), Daniela Şchiopu (economic), Mădălina Stoian (mediul academic), Victor Giosan (finanţe publice), Bogdan Puşcaş (achiziţii publice), Mihaela Ruscior (juridic), Gheorghe Ştirbu (mediul de afaceri).
Ministerul menţionează că până la finalul anului 2016 vor fi aleşi 5 membri care să compună Consiliul de Transparenţă CNIR. Directorul general va propune spre aprobarea Consiliului de Administraţie structura organizatorică, organigrama şi numărul de posturi pentru CNIR. Ulterior, va avea loc recrutarea personalului atât pentru funcţiile-suport (economică, juridică, resurse umane, administrativ, sănătate şi securitate în muncă, IT, informaţii clasificate, registratură/secretariat, secretariat AGA/CA, consilieri, structuri de control şi alte funcţii conexe), cât şi pentru funcţiile de bază (monitorizare şi implementare proiecte, dezvoltare proiecte, proiectare, achiziţii publice, concesiuni, precum şi alte funcţiuni necesare desfăşurării activităţilor de bază), conform Ordonanţei 111/2015. Tot până la finalul acestui an, va fi avizat proiectul de buget anual de venituri şi cheltuieli al CNIR.
Potrivit MT, în prima şedinţă a Consiliului de Administraţie al CNIR vor fi discutate alegerea Preşedintelui CA, prezentarea Regulamentului de Organizare şi Functionare a CA, alegerea Comisiei de Nominalizare şi Remunerare şi alegerea Comisiei de Audit.
Citeşte şi: CNADNR, spartă în două companii: CNIR şi CNAIR. Personalul CNIR, angajat doar pe bază de concurs
Citește pe alephnews.ro: Ce ar însemna o președinție Trump pentru războaiele globale și securitatea europeană? Ucraina și Israel sunt principalele subiecte
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
FBI, ODNI și CISA au emis un avertisment comun despre operațiunile Rusiei menite să submineze încrederea în alegerile americane
Dezastru în industria auto: Producătorul german de piese auto Schaeffler a anunţat că dă afară 4.700 de persoane. În septembrie, gigantul german a trimis înştiinţări de şomaj tehnic angajaţilor de la fabrica din Braşov
Se adună nori de criză. Un uriaş magazin din China, pe care unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume a vrut să îl umple ochi cu haine, genţi şi pantofi de milioane de euro, acum stă gol şi abandonat. Să fie acesta primul semn că şi în buzunarele bogaţilor a început să bată vântul?
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Cum e ca socru Ion Țiriac! Sorana Cîrstea, iubita fiului său, a dezvăluit latura mai puțin ştiută a magnatului
PROSPORT.RO
Ce s-a descoperit la autopsia femeii care a murit în fața spitalului din Slatina. Rudele acuză medicii de malpraxis
CANCAN.RO
La ce oră să NU folosești niciodată mașina de spălat. Plătești mai mult pentru curent dacă e utilizată atunci
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 16:18
Atenţionare de călătorie în Italia, unde este grevă în transportul public
-
astăzi, 16:05